Maja Šuput tijekom dana je bila u jednoj bijeloj haljini, no za izmjenu bračnih zavjeta ipak je izabrala drugu za koju je zaslužan njezin prijatelj Marko grubnić.

Galerija


Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj popravlja haljinu u kojoj je Maja Šuput izmijenila vjenčane zavjete s Nenadom Tatarinovom. 

Vezani članci Indira Levak Anketa: Grubnić tvrdi da točno zna što žene žele, a što vi kažete, s kojom je ljepoticom ovaj put najbolje uspio? Marko Grubnić, Indira Levak, Maja Šuput i Nives Celzijus Anketa: Grubnić pozirao sa svojim anđelicama, kojoj je ovoga puta odabrao top-kombinaciju?

Haljinu je, naime, osmislio upravo on, a sa svojim prijateljima na Instagramu podijelio je i kako je došlo do toga. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... 👰🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

''Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi - ''Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...'', 

Kako je izgledala haljina u kojoj je Maja Šuput provela dan pogledajte OVDJE. 

Za koju se odjevnu kombinaciju odlučio Marko Grubnić za vjenčanje svoje najbolje prijateljice pogledajte OVDJE. 

Maja Šuput zablistala u vjenčanici, kolege joj zaželjeli sve najbolje u braku: ''Dobro došli, prijatelji!''