Maja Šuput je na Instagramu otkrila kako se zabavlja kad nema koncerata u doba korone i dala savjet svojim pratiteljima.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput sve do prije nekoliko mjeseci nije mogla zamisliti gotovo niti jedan vikend u godini bez svojih nastupa i koncerata, a koliko joj to nedostaje, ali i kakvu je alternativu pronašla objavila je na svom Instagramu.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput otkrila sve o danu koji je njoj i suprugu promijenio život: "Ruke su mi se tresle, Nenad je počeo plakati" Maja Šuput Njemu nije odoljela ni Maja Šuput, pogledajte zašto je Indira morala zaustaviti očijukanje: ''Dosta je bilo!''

"Subota je meni i dalje dan da se skockam i pjevam. Samo sad pjevam po kući. Sredi se za po doma i širi pozitivnu energiju za vikend", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj doista blista besprijekorno sređena kao da je spremna za izaći na pozornicu u zapjevati.

"Predivna žena", "Kako kul", "Divna košuljica", "Prekrasna si", poručili su joj u komentarima.

Maja će nam zablistati i u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji gledamo i ove nedjelje u programu Nove TV, a kroz koji će nas voditi zajedno s Franom Ridjanom.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. 

Maja je javnosti nedavno otkrila da ona i suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete zbog čega ne krije sreću i uzbuđenje, baš kao i njezini vjerni obožavatelji od kojih je dobila tisuće i tisuće čestitaka i lijepih želja tim povodom. 

Nije lako skinuti pogled s ovih prizora, a nije ni čudo da se hvale božanstvenim figurama: "Radite li ovo i u spavaćoj sobi?"