što vi mislite?

Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije svog sinčića Blooma koje su mnoge raznježile, ali i potaknule na razmišljanje sliči li više mami ili tati.

Maja Šuput podijelila je nove fotografije svog sinčića Blooma koje su raznježile njene brojne pratitelje, ali i potaknule na zanimljivu raspravu. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

"Probaj se ne naJEŽiti od slatkoće", napisala je pjevačica koja uživa u majčinstvu. Majini obožavatelji su počeli raspravljati na koga njezin sinčić sliči, a komentirali su i da je presladak. 

"Mali frajer! Presladak!", "Ista mama", "Mamina slika i prilika", "Isti ćaća", "Mala Maja", "Ljepše bebe nisam vidjela. Slatkiš", "Poseban je", "Maneken. Kako samo već pozira", "Kombinacije mame u pogledu, a tate u šarmu", "Rekla bih da je pokupio najbolje i od Vas i od tate", "Majo, ovo je tvoj sin. Nema ništa od tate", "Isti tata", napisali su ispod slika koje su prikupile više od 26.000 lajkova u nekoliko sati i dvjestotinjak komentara. 

Fotografije pogledajte ovdje. 

Maja i Nenad postali su roditelji 17. ožujka, a pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Sinovo je ime odala tek deset dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i njegove prve fotografije.

Šuput ćemo od nedjelje 25. travnja gledati kao voditeljicu popularng showa "Tvoje lice zvuči poznato", a s njom će tu ulogu dijeliti Frano Ridjan. 

Pjevačica je nedavno najavila novu sezonu i istaknula kako je uzbuđena. "U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, sa već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotke.

Inače, osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All Stars sezoni popularnog zabavnog formata, a ocjenjivat će ih Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače iduće nedjelje svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene