brzo se vratila u formu

Maja Šuput priznala koliko se udebljala u trudnoći pa se u badiću s tangama pohvalila utegnutom stražnjicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira okrenuta leđima u kupaćem kostimu tangama, a prije toga je pratiteljima otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih pratitelja te je, među ostalim, otkrila i koliko se udebljala u trudnoći.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

"Koliko si dobila na kilaži tijekom trudnoće?", upitao ju je netko, a Maja je odgovor objavila u svojim Storyjima.

"12 kilograma - sve u trbuh", napisala je Šuput preko svoje fotke iz finala All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji je vodila u trudnoći.

Pratiteljima je otkrila i da trenira tri puta tjedno po sat vremena, što se itekako vidi na njezinoj figuri tri mjeseca od poroda, a zatim je na Instagramu objavila još jednu svoju fotografiju u badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Muž se igrao paparazza. Dosta dobro, ha?", napisala je uz fotku na kojoj je, zbog tangica, u prvom planu njezina utegnuta stražnjica.

Pratitelji su joj poručili da izgleda fantastično, a pohvalili su i fotografske vještine njezina supruga Nenada Tatarinova.

Inače, Maja trenutno sa suprugom i njihovom sinčićem Bloomom odmara u Šibeniku, i to u hotelu u kojem je 2017. godine upoznala Nenada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene