Maja Šuput i Nenad Tatarinov su se upoznali 2017., a pjevačica je u studenom iste godine otkrila da su u vezi.

Galerija


Maja Šuput podijelila je na Instagram storyju fotografiju mjesta na kojem je upoznala svog supruga Nenada Tatarinova

Vezani članci Maja Šuput Šuput podijelila dio luksuza u kojem uživa u omiljenom odmaralištu, a maleni je Bloom već dobio preslatke poklone Maja Šuput - 3 Maja Šuput u badiću pala u drugi plan zbog nikad slađeg prizora, njezinu sinčiću tepala i poznata Hrvatica: "Šećerko"

"Tu sam muža upoznala", napisala je pjevačica uz sliku predvorja šibenskog hotela. Naime, Šuput i Tatarinov su se sreli 2017. dok je on radio kao menadžer hotela, a ona bila gošća tamo. 

Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom iste godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu u svibnju 2019., a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine.

Inače, Šuput i Tatarinov su 17. ožujka dobili sina Blooma kojeg je pjevačica rodila carskim rezom u zagrebačkoj bolnici. Malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh