obradovala pratitelje

Maja Šuput još uživa u ljetnom raspoloženju, pa nije propustila priliku da ponovno uskoči u kupaći kostim!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije s bazena u Italiji na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Pjevačica Maja Šuput trenutačno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom odmara u susjednoj nam Italiji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Tamo ih je dočekalo puno ljepše vrijeme nego u Hrvatskoj, pa je Maja iskoristila priliku da se još jednom ove godine skine u kupaći kostim, čime se pohvalila i na svojem Instagramu.

"Nije loše za jedan listopadski utorak", napisala je u opisu fotki na kojima pozira uz bazen s čašom u ruci, u crnom jednodijelnom badiću s čipkom i volanima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Divni ste, uljepšavate mi dan", "Prekrasna", "Žena majka kraljica", pisali su joj pratitelji, koje je oduševio prizor, a skupila je i više od 10 tisuća lajkova.

Inače, Maju Šuput svake nedjelje gledamo u osmoj sezoni showa Nove TV Supertalent, gdje je ponovno sjela u stolicu žirija. Uz Maju, u žiriju showa gledamo i opernu pjevačicu Martinu Tomčić, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i profesionalnog plesača Davora Bilmana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene