Samo da je putovati!

Maja Šuput provodi se kao nikad kod naših susjeda, pohvalila se svima koliko joj je lijepo: "U raju sam"

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput otputovala je u susjednu nam Italiju na odmor na kojem uživa u društvu supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov veliki su obožavatelji putovanja, a tu ljubav prenose i na svojeg sina Blooma, koji je s tek nekoliko mjeseci već bio na svom prvom putovanju van Hrvatske.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

A da i ovih dana uživa van granica Lijepe Naše, Maja se pohvalila na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografije iz susjedne nam Italije u kojoj s obitelji uživa punim plućima.

"U raju sam", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s Nenadom, a podijelila je i trenutke s večere te odala kako se spremila za jahanje. Neki su se pitali gdje je maleni Bloom, a u međuvremenu je u priči na Instagramu objavila i njegove preslatke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Top si mamasita", "Kraljica, nema dalje", "Prekrasno izgledaš", "Jako šik", "Maestralno izgledate", "Predobro", "Princ i princeza", "Ma divna si ženo", "Model", "Majuška naša lijepa", neki su od komplimenata koje je dobila.

Inače, Maju Šuput svake nedjelje gledamo u osmoj sezoni showa Nove TV Supertalent, gdje je ponovno sjela u stolicu žirija. Uz Maju u žiriju showa gledamo i opernu pjevačicu Martinu Tomčić, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i profesionalnog plesača Davora Bilmana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene