Husejn Barjaktarević u showu "Supertalent" pokazao je svoje maestralno umijeće sviranja harmonike i oduševio članove žirija.

Galerija Husein Barjaktarević Husein Barjaktarević Husejn Barjaktarević +3 Husejn Barjaktarević

Husejn Barjaktarević iz Ilijaša pored Sarajeva je prema riječima njegovih roditelja rođen miran i tih i mislili su da je s neke druge planete.

Vezani članci Noa Pradegan Daliću, što kažeš? Ima 11 godina, a evo koja je prema njemu idealna postava hrvatske nogometne reprezentacije! Milan Majstorović - 6 Talent Milana Majstorovića koji ima 87 godina teško je riječima opisati, možda će vam sve biti jasnije kad vidite video!

"Kada je rekao da će se prijaviti na Supertalent bili smo jako uzbuđeni, to je za mene bilo nešto veliko", izjavila je njegova majka.

14-godišnji Husejn svira harmoniku od svoje sedme godine, a na pozornicu "Supertalenta" došao je pokazati svoje glazbeno umijeće, koje inače pokazuje na natjecanjima. Dosad se natjecao na njih čak 15 i na svima je osvojio prva mjesta, čime se pohvalio žiriju prije nego im je zasvirao.

"Publika na nogama, žiri u esktazi, bio si maestralan. Kada nam dođe netko poput tebe, skroman, pristojan, dobar i još k tome svoje talent odradi ne savršeno, nego da mi ne znamo što bi rekli. Bio si savršen! Ono što mogu primijetiti je da si najbrži prst u regiji. Ne znam je li to normalno, ali sviraš jako brzo", primijetila je Maja.

"Za razliku od nekih harmonikaša koji nam dođu u Supertalent, ti si bez obzira na izbor glazbe doista pokazao svoju virtuoznost. Kada tome dodamo da imaš 14 godina, mene kao članicu žiriju doista čini sretnom što možemo na televiziji pokazati i izgovoriti rečenicu da trud, rad i disciplina uvijek, ali uvijek urode plodom", poručila mu je Martina Tomčić, a cijeli žiri ga nagradio s četri da za prolazak dalje.

Bio je odvjetnik u Dubaiju i imao sve, a sada pjeva na ulici: ''Ne želim biti prosjak, ovo mi je možda zadnja prilika'' Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale +8 Maja Šuput

Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama'' Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija +8 Janko Popović Volarić

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju