Maja Šuput je na Instagramu podijelila snimku s koncerta, a zbog onoga što je napisala u opisu neki su njeni pratitelji pomislili da je rodila.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput zaželjela se koncerata pa je na Instagramu podijelila snimku jednog svojeg nastupa.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

No zbog onoga što je napisala u opisu objave neki su zaključili da je rodila.

"Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. 'Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama", napisala je Šuput pored videa i zbunila dio svojih pratitelja.

"Znači li to da je mali šmeker stigao na svijet ili se varam?", "Znači li to da si rodila pa si za koji dan spremna?", pisali su joj u komentarima pratitelji kojima je za oko zapeo dio u kojem je najavila da je spremna vratiti se na pozornicu.

Ipak, prevladali su komentari u kojime su pjevačicu podržali u njenim željama, a neki su joj pak pisali kako će se nakon dolaska prinove predomisliti.

"Čeka tebe nešto puno ljepše od koncerata", "Mislim da ćeš se brzo predomisliti kad dođe beba", poručili su joj u komentarima.

Maja je ranije na svojem Instagramu otkrila da je sve spremno za dolazak njenog sina te se pohvalila ormarom prepunim dječje robice.

Njoj i suprugu Nenadu ovo će biti prvo dijete, a pjevačica sitno broji do poroda.

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

Od party princa do odgovornog oca: Kako je izgledao Harryjev život prije nego je upoznao Meghan?