Maja Šuput prije rođenja sina prisjeća se nekih prošlih dana i svojih nastupa koji joj nedostaju, a to je pokazala i najnovijom objavom na svom Instagramu.

Galerija


Pjevačica i voditeljica Maja Šuput ušla je u mjesec kada njezin sin treba doći na svijet, što ona i suprug Nenad Tatarinov jedva čekaju, baš kao i njezini vjerni obožavatelji.

Vezani članci Maja Šuput Šuput uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinom, nježnom fotkom izmamila je osmijeh na lice brojnim fanovima Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini

A kako krati vrijeme do velikog dana, Maja je otkrila na Instagramu najnovijom fotografijom na kojoj pozira ispred police na kojoj stoji bogata kolekcija njezinih cipela visokih potpetica koje su bile nezaobilazan detalj na svakom njezinu nastupu.

"A da se danas za promjenu pravim da idem na svirku ili da nisam super mega trudna pa da prošećem jednu od omiljenih cipelica koje čekaju nove dane", napisala je preslatka Maja uz objavu.

"Uvijek si lijepa", "Jedva čekam", "Predivni ste", "Super ideja, samo pazi da se ne popikneš", "Nemoj, to je opasno", "Frizura je top", "Predivnica", "Srce želi, a beba kaže ne", samo je dio komentara koje je dobila od obožavatelja.

Na Instagramu se pohvalila kako je sve spremno za dolazak prvorođenca, a nedavno je zamolila za pomoć u izboru imena. 

"Suzila sam izbor imena na svega tri. Napredujemo. Zapisala sam ih u svoj Majushka secret diary i zaključala da mi ih nitko ne pročita. Slobodno pucajte prijedloge...", napisala je Maja prije nekoliko dana na Instagramu.  

Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom