Maja Šuput i Marko Perica su 2006. snimili duet "Ljubi gdje me boli" i s njim nastupili na Hrvatskom radijskom festivalu, a reklamirali su ga donjim rubljem na kojem je pisao naziv pjesme.

Galerija


Maja Šuput (41) iza sebe ima puno dueta, a jedan od njih je iz 2006. s tadašnjim dečkom Markom Pericom (45). 

Vezani članci Maja Šuput - 2 Ovako je Šuput izgledala prije 15 godina kad je harala crvenim tepisima, a sad se sprema za rođenje sina, kojem je odabrala i ime! Maja Šuput - 5 Bilo jednom 2005. godine: Šuput se sprema za ulogu majke, a ovako je započeo njezin zvjezdani uspon

Maja i Marko su skupa snimili pjesmu "Ljubi gdje me boli" s kojom su nastupali na Hrvatskom radijskom festivalu. Kreativni par je osmislio i liniju donjeg rublja koju su nazvali također "Ljubi gdje me boli" i tako reklamirali svoj duet. 

Pojavile su se urnebesne fotografije Šuput i Perice, koji nose crne majice s nazivom svoje pjesme, te poziraju pokraj stražnjice manekena u donjem rublju. 

Maja i Perica su prekinuli krajem 2006. vezu koja je trajala oko godinu i pol, a svojedobno je za Gloriju otkrila da su ostali u dobrim odnosima. "Marko i ja ostali smo dobri prijatelji, čujemo se telefonom, katkad odemo na kavu…", ispričala je pjevačica. 

Inače, Šuput bi trebala roditi sina u prvoj polovici ožujka. Pjevačica i muž Nenad Tatarinov su sve pripremili za dolazak bebe, no još razmišljaju koje će mu ime dati. 

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa