Maja Šuput objavila je fotografiju iz susjedne nam Italije, kamo je poslovno otputovala.

Galerija


Iako je u sedmom mjesecu trudnoće, za Maju Šuput očito nema odmora, a to je pokazala na svom Instagramu, gdje se pohvalila posjetom susjednoj nam Italiji.

Vezani članci Maja Šuput Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!" Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo!

Naime, Maja je objavila fotografiju iz čarobne Firence u koju se otputila poslovno, ali je pronašla vremena za poziranje na jednoj od tamošnjih popularnih lokacija u blizini Ponte Vecchia.

"Poslovni put u Italiju", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira toplo odjevena u dugački kaput, vunenu kapu i rukavice, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

"Predivna si", "Sretan put, Majo, čuvaj sebe i bebu od ove korone", "Majo, čuvaj se ove glupe korone i pazi na bebu. Jedva čekam da ovo sve prođe", "Čuvaj bebicu", "Majo, super izgledaš", "Lijepa i slatka", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Možda ima 51 godinu, ali poslije potpuno gole fotke, sad se hvali i pozadinom koju je osigurala milijunskim iznosom!