ponosna mama

Šuput slavi prvi rođendan sinčića Blooma, objavila je nove preslatke fotke, ali i jednu iz rodilišta koju dosad nismo vidjeli!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je obilježila prvi rođendan svojeg sinčića Blooma njegovim preslatkim fotografijama i emotivnom objavom.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov imaju razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Njihov sinčić Bloom napunio je godinu dana, a Maja rođendan nije propustila obilježiti na svojem Instagramu.

"Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života! Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek. Neka ti je najsretniji 1. ročkas srećice", napisala je u opisu novih Bloomovih fotki, a u pričama na Instagramu podijelila je i jednu iz rodilišta koju dosad nismo imali priliku vidjeti i koju možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Čestitkama su se pridružili i brojni poznati Hrvati i Hrvatice, među ostalima i Bojana Gregorić Vejzović, Nina Badrić i Ella Dvornik.

Podsjetimo, Maja je sina rodila 17. ožujka 2021. godine putem carskog reza, a nakon poroda se brzo vratila u top formu. Šuput trenutno gledamo kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je suvoditelj Igor Mešin, a u voditeljskoj ulozi već se bila našla i u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene