Sve je snimila!

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila divnom gestom koju je napravila, pomogao joj je i preslatki Bloom!

Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je otkrila da će robicu koju je njezin sin Bloom prerastao pokloniti bebi iz Ukrajine koja ima šest mjeseci.

Pjevačica Maja Šuput, koju trenutno gledamo i kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", na Instagramu se pohvalila lijepom gestom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Iako je već nekoliko puta poklanjala odjeću koju je njezin sin Bloom prerastao, sada ju je odlučila donirati bebi koja je iz ratom pogođene Ukrajine s obitelji pobjegla u Hrvatsku.

"Bloom poklanja robu bebi iz Ukrajine, ima 6 mjeseci i nema ništa", napisala je u jednom od Storyja u kojem je pokazala i kako joj preslatki sinčić pomaže spakirati robicu.

"Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima, stavit ćemo naravno i igračke", kazala je Maja u videu te je naglasila i kako se pobrinula da stvari koje donira sigurno stignu u prave ruke.

Podsjetimo, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sina su dobili 17. ožujka 2021. i Bloom će uskoro napuniti godinu dana.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene