ma, tko bi rekao?

Šuput ne krije simpatije prema Ćorluki, a s Frankom ima i više toga zajedničkog nego što ste mislili!

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput i Franka Batelić na Instagramu su se pohvalila jednakim modnim detaljima koji nisu mogli promaknuti njihovim obožavateljima.

Pjevačice Maja Šuput i Franka Batelić sudjeluju u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", a sada su pokazale da imaju još toga zajedničkog.

Pogledaj i ovo Igor Mešin Velika transformacija! Grubnić objavio fotku s Mešinom da se pohvali kako ga je sredio, stavio je na njega jedan detalj s kojim ga inače ne viđamo

 Iako njeguju posve različite stilove odijevanja, čini se da imaju isti ukus za obuću, barem ako je suditi prema njihovim zadnjim odabirima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Obje su ovih dana na svojim Instagramima objavile fotografije na kojima nose upečatljive zelene lakirane sandale s platformom koje nisu mogle promaknuti njihovim obožavateljima, a na prvi pogled je očito i da se radi o jednakom modelu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I Franka i Maja sandale su iskombinirale s mini haljinama, a obje se mogu pohvaliti vitkim nogama koje s razlogom vole i isticati.

Maja ne skriva ni svoje simpatije prema Frankinu mužu, umirovljenom nogometašu Vedranu Ćorluki.

"Sorry Franka što sam ti nakratko ukrala muža, ali nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon", napisala je Šuput jednom priikom uz njezinu i Vedranovu zajedničku fotku.

Inače, Maja Šuput i Igrom Mešinom vodi show "Ples sa zvijezdama" dok je Franka članica stručnog žirija koji uz nju još čine i Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene