opet se fešta!

Maja Šuput preslatkom fotkom otkrila dio atmosfere sa slavlja na kojem je maleni Bloom bio glavna zvijezda

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili su šest mjeseci svog sinčiča, a preslatkom fotkom pjevačica je oduševila sve.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov ovih dana imaju razloga za slavlje, a zajedno su obilježili veliki dan svog sinčića Blooma. "Bloom sutra slavi 6 mjeseci! Naravno, kao pravi partijaner kreće sa zabavom dan prije! U to ime živjeli...", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira s Nenadom i Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

"Prelijepi ste", "U zdravlje", "Sretno od srca", "Najbolji ste", "Joj koji bebač", "Bloom je već pravi mali frajer", samo su neki od komentara ispod fotografije. U tek sat vremena fotku je lajkalo preko 10 tisuća ljudi.

Bloom se rodio 17. ožujka ove godine, a Majin sinčić od svojih prvih dana oduševljava sve na njezinim društvenim mrežama. Prije nekoliko dana je za In Magazin ispričala kako je Bloom njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete.

"Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica", rekla je Maja između ostalog.

Maleni Bloom sa svojih šest mjeseci je već i svjetski putnik. Sa svojim roditeljima je proputovao brojne lokacije u Hrvatskoj, ali i izvan naših granica.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene