Talentirana ljepotica

Brzopotezna pitanja seksi Maji: "Kako me to možeš pitati? Zauzeti muškarci?!"

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) Maja Bajamić (Foto: Anamaria Batur) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Screenshot: Video) +0 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Postavili smo Maji Bajamić 20 pitanja. Brzopoteznih, pa je odgovarala kao iz puške. Rezultat je i više nego zabavan! Zgodna pjevačica oduševila je u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Maja Bajamić potpuno je oduševila publiku i žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato". Težak ju je zalogaj dočekao na samom početku showa - utjeloviti Arethu Franklin i otpjevati njezin singl "Think". No temperamentna Splićanka odradila je propisno taj zadatak i postala pobjednica prve epizode showa.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP ne može pobjeći od toga Naš mladi pjevač opet je završio u štiklama i suknji: "Ne znam šta mi je ovo trebalo…"

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)

Zanimalo nas je stoga nešto više o ovoj sjajnoj mladoj dami. Duhovita Maja odgovorila je na čak 20 naših brzopoteznih pitanja. Otkrila nam je tako da novac najrađe troši na dobru kavu, kuću ne bi napustila bez ogromne torbe, a priznala nam je i što je najluđe učinila zbog ljubavi. 

Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL)

Iz takta Maju najbrže izbace laži i nepravde, od hrane zna skuhati sataraš, a obožava materinu spizu. Tipična je Splićanka, kaže, jer je temperamentna. Izvukla se Maja i na pomalo nezgodno pitanje o Teškoj industriji, njezinu bivšem bendu, no najjača je bila reakcija vezana uz zgodne nogometaše. Mateo Kovačić ili Vedran Ćorluka? "Kako me to možeš pitati? Zauzeti muškarci - žene, djeca, kolica, to me ništa ne zanima, brate. Neka ljudi igraju nogomet, ovo drugo me ne interesira", zaključila je Maja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene