Maja Bajamić oduševila je žiri i odnijela pobjedu. Maja nam je otkrila i svoje dojmove nakon prve epizode emisije Tvoje lice zvuči poznato.

Galerija


Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije Tvoje lice zvuči poznato odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)

Vezani članci Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) Maja objavila fotku koja je užarila muškarce: ''Mobitel vibrira kad se ovo otvori. Savršenstvo!'' Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Oni su najbolji! Prisjetimo se spetakularnih transformacija fantastične četvorke TLZP-a koja je ušla u finale

Tako je show Tvoje lice zvuči poznato dobilo svoju prvu pobjednicu, a Maja nije krila oduševljenje.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

''Presretna sam i ispunjena ljubavlju i zahvalnošću!! Osjećam se odlično, jer vidim i čujem da je naporan rad na sebi (u svakom pogledu) i strpljenje urodilo plodom koji sam ovim nastupom svečano počela ubirati. Prva epizoda TLZP-a je proslava mog dugogodišnjeg rada na sebi, daleko od očiju medija i u "glasnoj tišini". Dobar i snažan start poslužit će odlično kao vjetar mojim krilima za dalje! Stižu poruke, čestitke od najbližih i ljudi koje ne poznajem, ali osjećam itekako snažnu podršku i ljubaaaaaaaavvv!!! Hvala od srca svimaaaaa, idemoooo dalje jakooooo!'', kazala nam je Maja nakon pobjede.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Bajamić pobijedila u TLZP (FOTO: Dnevnik.hr)

Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi ''Ljubav na djelu'' iz Zagreba.

Idući tjedan Matko će biti grupa Queen, Amel Josipa Lisac, a Paola Tina Turner. Drele za zadatak ima postati Neda Ukraden, a Katarina Ricky Martin. Damir će biti Elvis Presley, ali s određen iznenađenjem koje nije otkriveno nikome. Maja Bajamić idući će tjedan biti Panjami MC, a Ana Vilenica Kelis.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)