Sve podnosi s osmijehom

Njezin 36 godina mlađi dečko ponosno ju je držao za ruku dok se ona oslanjala još i na štap

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Madonna je ozlijedila koljeno na nastupu u Parizu prije nekoliko dana nakon što je tijekom izvedbe pjesme "Vogue" pala sa stolice.

Madonna je trenutačno na svojoj turneji pod nazivom Madame X, a zbog ozljede koljena kretanje joj je dosta ograničeno. Pop-zvijezda u nedjelju je zbog ozljede morala otkazati koncert u Parizu.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

61-godišnja kraljica popa kroz sve ide uzdignute glave, a nakon otkazivanja koncerta hrabro je izašla među ljude, piše Daily Mail. Njezin 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams pomogao joj je da izađe iz dvorane u kojoj je trebala nastupiti, no cijelo je vrijeme držao glavu pognutom.

Madonna je, s druge strane, izgledala senzacionalno u crnoj Versaceovoj haljini sa zlatnim detaljima i crnim čizmama, a kako bi lakše hodala, pridržavala se štapom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturdays are always so much Fun! ............ ❌ #madamextheatre #legrandrexparis

A post shared by Madonna (@madonna) on

Pjevačica je koljeno ozlijedila na nastupu u Parizu prije nekoliko dana nakon što je tijekom izvedbe pjesme "Vogue" pala sa stolice.

Svjetsku turneju Madame X Madonna je započela u rujnu prošle godine u New Yorku, a trebala bi ju završiti 11. ožujka u Parizu.

Pjevačica je zbog ozljeda otkazala 14 nastupa, a istaknula je kako se smatra ratnicom te nikada ne odustaje. Svakodnevno mora odraditi šest sati terapije, a nedavno je rekla kako je pravo čudo što je uspjela i ovoliko izdržati s obzirom na bolove.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Dugo je nije bilo: Franka preslatkom fotografijom sina Viktora raznježila obožavatelje na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene