zaboravljeni par

Bila je u vezi s nikad prežaljenim glazbenikom, a detalji njihova prekida otkriveni su u pismu iz zatvora

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Madonnu i Tupaca Shakura upoznala je Rosie Perez 1993. godine na dodjelama nagrada Soul Train, nakon čega su postali par.

Glazbenik Tupac Shakur ubijen je prije više od dvadeset godina, no detalji iz njegova života i danas fasciniraju javnost. Iako su o njemu snimali filmove i pisali knjige, postoje brojni detalji koji nisu toliko poznati javnosti.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Mnoge je zanimalo jesu li Shakur i Jada Pinkett Smith ikada bili par. Smith je prije nekoliko godina istaknula kako je s glazbenikom bila velika prijateljica, no nikada nisu bili skupa na taj način. Glazbenik je početkom 90-ih godina pak ljubio drugu poznatu damu.

Madonnu i slavnog hip-hop pjevača upoznala je Rosie Perez 1993. godine na dodjelama nagrada Soul Train, nakon čega su se počeli viđati. Ne zna se previše o detaljima njihove veze, no nešto je Tupac ipak otkrio dok je služio zatvorsku kaznu te joj pisao pisma.

On je prekinuo vezu, a istaknuo je u pismu kako mu je trebalo dosta vremena da pronađe sve odgovore na pitanja koja bi ona mogla imati. "Tvoja karijera ne bi bila u opasnosti da te netko vidi s crncem, ali za mene nije tako jednostavno. Zbog svog ugleda si ne mogu dopustiti da iznevjerim obožavatelje i da sam u vezi s bjelkinjom", napisao je glazbenik u pismu koje je prodano na aukciji prošle godine.

Ispričao se Madonni nekoliko puta u tom pismu te ju je pitao mogu li ostati prijatelji. "Morao sam ti ovo reći, u slučaju da mi se nešto dogodi", zaključio je u pismu Tupac. Sredinom 1995. godine glazbenik se vjenčao s Keishom Morris. Većina njihove veze događala se dok je on bio u zatvoru, a kada je izašao, stvari su krenule nizbrdo.

Brak im je kasnije poništen, no Morris ističe kako su redovito bili u kontaktu. Tako je bilo sve do njegove smrti 1996. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene