Podrška kolegi

Modrići na premijeri serije o životu Sergija Ramosa: Vanja još jednom zasjenila poznatog supruga

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) +0 Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Galerija

Luka i Vanja Modrić podržali su Sergija Ramosa na premijeri serije o njegovom životu.

Prošlog utorka u Madridu je održana premijera dokumentarne serije o životu nogometaša Sergija Ramosa.

Pogledaj i ovo Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) uvijek uz njega! Inače samozatajna Vanja Modrić, na tribinama se ne suzdržava, a ovako je navijala za Luku dok još nisu bili u braku

Ona nosi naziv "Srce Sergija Ramosa", a na premijeri su se pojavile brojne sportske zvijezde u pratnji svojih boljih polovica.

Među njima je bio i naš reprezentativac Luka Modrić sa suprugom Vanjom, a oboje su se odlučili za klasična odijela - on plavo koje je upario s bijelom košuljom i tenisicama, dok je Vanja blistala u onom bijelom koje je nadopunila srebrnim štiklama i clutch torbicom.

Na premijeri je blistala i voditeljica Pilar Rubio, novopečena supruga Sergija Ramosa koja se za njega udala tek ove godine, iako je par zajedno od 2012. godine te imaju troje djece.

Ipak, paru se nije žurilo pred oltar, pa su raskošno vjenčanje organizirali u lipnju u Gospinoj katedrali u Sevilli.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru. A njihovi zaljubljeni pogledi sinoć otkrili su kako im i u braku cvjetaju ruže.

Modrići su se pak upoznali u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala. Par živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije.

2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine.  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Najila Trindade (Foto: Instagram) Najila Trindade (Foto: Instagram) Najila Trindade (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Profimedia) +2 Neymar (Foto: Instagram) Celebrity Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene