Luka i Vanja Modrić podržali su Sergija Ramosa na premijeri serije o njegovom životu.

Galerija


Prošlog utorka u Madridu je održana premijera dokumentarne serije o životu nogometaša Sergija Ramosa.

Vezani članci Zoran Milanović Davno prije nego što je postao predsjednik Hrvatske bio je strastveni navijač, utakmice je pratio okružen poznatim ljepoticama Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Romantični Modrić obilježio godišnjicu braka sa suprugom Vanjom, i nakon 11 godina izgledaju zaljubljeno kao prvog dana

Ona nosi naziv "Srce Sergija Ramosa", a na premijeri su se pojavile brojne sportske zvijezde u pratnji svojih boljih polovica.

Među njima je bio i naš reprezentativac Luka Modrić sa suprugom Vanjom, a oboje su se odlučili za klasična odijela - on plavo koje je upario s bijelom košuljom i tenisicama, dok je Vanja blistala u onom bijelom koje je nadopunila srebrnim štiklama i clutch torbicom.

Na premijeri je blistala i voditeljica Pilar Rubio, novopečena supruga Sergija Ramosa koja se za njega udala tek ove godine, iako je par zajedno od 2012. godine te imaju troje djece.

Ipak, paru se nije žurilo pred oltar, pa su raskošno vjenčanje organizirali u lipnju u Gospinoj katedrali u Sevilli.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru. A njihovi zaljubljeni pogledi sinoć otkrili su kako im i u braku cvjetaju ruže.

Modrići su se pak upoznali u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala. Par živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije.

2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine.  

Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina