Lourdes Leon je na Met Galu stigla u ružičastoj haljini neobičnog kroja, no ono u što su svi gledali i o čemu su svi pričali na kraju je bilo nešto sasvim drugo.

Galerija


Madonnina kći Lourdes Leon na ovogodišnjoj Met Gali ponosno je pokazala svoje mišiće, ali i dlačice ispod pazuha u razgolićenom izdanju u kojem se pojavila. 24-godišnja manekenka na sebi je imala ružičastu opravicu, koja se sastojala od grudnjaka s neobičnim povezom preko struka te dugačke suknje.

Vezani članci Billie Eilish Potpuna transfomacija pjevačice koju su ismijavali zbog čudnog stila i frizure, ovo od nje nitko nije očekivao! Jennifer Lopez Nikome nije promaknuo njezin pomalo čudan trenutak nježnosti s Benom, a onda je skinula bundu i svi su gledali samo u dekolte

Fotografima je spremno pozirala poput svojih brojnih kolegica, a sudeći po stilu koji u posljednje vrijeme bira, nije joj problem nekada pokazati i previše.

Lourdes je već odavno krenula stopama svoje majke te privlači pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima, ali i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

Madonnina kći je lansirala vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina te se već pojavila u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova. Nedavno je otkrila i kako joj je jedan od ciljeva u životu ostvarenje glumačke karijere. Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima.

Inače, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza