Dragi im gost!

Johnny Depp stigao u Srbiju, dočekali ga glasnim ovacijama, a Vučić se pohvalio poklonom koji mu je donio!

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) +0 Johnny Depp Galerija

Johnny Depp stigao je u posjet Srbiji gdje su ga dočekali brojni fanovi, ali i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji zbog toga ne krije ponos.

Holivudski glumac Johnny Depp doputovao je u susjednu nam Srbiju kako bi promovirao prvi dio animiranog serijala "Puffins Impossible" koje je tamo i sniman.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Kako prenosi nova.rs. 58-godišnjeg Johnnyja prilikom dolaska u Beograd dočekali su srpski predsjednik Aleksandar Vučić i glumac Miloš Biković, kao i brojni obožavatelji s glasnim ovacijama. Dobro raspoloženi glumac ih je srdačno pozdravio, a nije imao ništa protiv ni fotografiranja s njima. 

"Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnnyja Deppa", napisao je i našalio se Vučić na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Uz to Vučić je slavnom glumcu zahvalio na svemu što radi za promociju Srbije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene