Histerija u Srbiji!

Srpska premijerka s partnericom stigla na večeru s Johnnyjem Deppom, poznato je i što je glumac rekao o Milici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Johnny Depp ovih dana boravi u Beogradu, kamo je stigao radi promocije animiranog serijala "Puffins Impossible".

Holivudski glumac Johnny Depp stigao je u Beograd, gdje je dočekan s najvećim počastima. Odmah po dolasku primio ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i horda uzbuđenih obožavatelja koji su ga jedva dočekali vidjeti.

Pogledaj i ovo Johnny Depp - 1 Otkazao je koncert Johnny Depp pronađen je bez svijesti u hotelskoj sobi, odmah je pozvan liječnik, zna se i mogući razlog ove zabrinjavajuće vijesti

58-godišnji Johnny nije imao ništa protiv druženja s fanovima, a jedan njegov potez posebno je oduševio. Naime, nova.rs piše kako ga je jedna žena zamolila autogram za svoju kćer, koja mu nije uspjela prići bliže, a onda je Johnny sve iznenadio.

"Gdje je ona? Neka dođe", rekao je glumac i potom je pozvao i pitao kako joj je ime, pa se ona rasplakala od sreće.

Johnny joj je, osim autograma, udijelio i topli zagrljaj i strpljivo se s njom fotografirao dok se ona od uzbuđenja nije mogla smiriti.

Johnny je u Beograd stigao kako bi promovirao animirani serijal "Puffins Impossible", čija je promocija održana u zgradi Geozavoda. Tamo su se pojavile brojne poznate ličnosti, među kojima i glumci Miloš Biković, Nina Janković, Anja Alač, Anđelka Prpić, a prema pisanju nova.rs, glumca je posebno oduševila partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, Milica Đurđić.

Cijelo je vrijeme sjedio pored nje i smješkao se, a nakon što je Ana održala prigodni govor, glumac im se srdačno zahvalio i priznao im koliko je oduševljen.

A njegov dolazak posebno je oduševio pak predsjednika Vučića, koji je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.  

"Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada dosada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnnyja Deppa", napisao je i našalio se Vučić na svojem profilu na Instagramu i zahvalio mu na svemu što radi za promociju Srbije.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) +8 Ciara (Foto: AFP) Celebrity Prorez iznad bokova kakav još nismo vidjeli, a i gornji dio haljine otkrivao je više od očekivanog!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene