Lindsey Vonn i P. K. Subban u vezi su od 2017. godine, a lani su se zaručili, no zbog pandemije koronavirusa morali su odgoditi vjenčanje.

Galerija


Bivša skijašica Lindsey Vonn i njezin zaručnik P. K. Subban odabrali su meksički Cabo San Lucas za ljetni odmor, a zlatna olimpijka svojom je figurom sve bacila u drugi plan. Paparazzi su je ulovili dok se u badiću sunčala na luksuznoj jahti te je pokazala svoju savršenu figuru.

Vezani članci Lindsey Vonn i PK Subban Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest Lindsey Vonn Jedna od najseksi skijašica objavila fotku stražnjice i pokazala kako joj tijelo stvarno izgleda - ima razlog za to!

Jednodijelni bijeli kupaći kostim neobičnog kroja otkrio je njezinu vitku liniju, a sportašica je i na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s putovanja koje ju je zadivilo. Osvrnula se i na činjenicu da je već trebala stati pred oltar sa svojim zaručnikom, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove.

"Trebali smo već biti vjenčani, ali sam sretna što smo mogli na poseban način proslaviti godinu dana od zaruka. Hvala ti što me voliš", napisala je Lindsey u opisu videa u kojem pleše sa svojim zaručnikom.

Subban je inače igrač hokeja na ledu, a sa svojom zaručnicom već neko vrijeme živi u vili u Los Angelesu. Par se upoznao 2017. godine, a tada su se počeli i viđati. Prije toga Lindsey je od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze