Lindsey Vonn ima dva milijuna pratitelja na Instagramu na kojem dijeli seksi fotografije i snimke.

Galerija


Umirovljena skijašica Lindsey Vonn (35) često dijeli fotografije i videe na kojima ističe svoju isklesanu figuru, a to je učinila i ovog puta. 

Vezani članci Lindsey Vonn Jedna je od najzgodnijih: Badić neobičnog kroja dodatno naglasio savršenu liniju umirovljene sportašice Lindsey Vonn Jedna od najzgodnijih bivših skijašica prošetala s dečkom, ali svima su za oko zapele njezine duge noge

"Povratak treniranju Beara za Olimpijske igre", napisala je Lindsey. Naime, Amerikanka se našalila kako uvježbava svog psa, a potom je prozvala umirovljenog plivača Michaela Phelpsa koji je najuspješniji olimpijac svih vremena s 28 medalja.

"On napreduje, pazi se Michael", istaknula je Vonn. Ubrzo joj je Michael odgovorio na šalu. "Sviđa mi se forma. Moram predati štafetu dalje", napisao je duhoviti Phelps. 

Lindseyina snimka je izazvala oduševljenje kod njenih pratitelja kojih ima dva milijuna na Instagramu. "Da, svi gledamo u psa", "Mislim da te pas pustio da pobjediš", našalili su se. "Savršena", "Jako seksi", "Lijepo", dodali su. 

Kakav pogled na bujne grudi: Rijetko dijeli privatne fotografije, a njeni obožavatelji uživaju kad to učini