35-godišnja umirovljena skijašica dobitnica je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a posljednjih dana pažnju plijeni isklesanom figurom.

Galerija


Američka skijašica Lindsey Vonn na glasu je kao jedna od najljepših u svojoj industriji, a sportašica i u karanteni održava formu. Na Instagramu je objavila fotografiju kojom je istaknula vitku figuru na kojoj joj mnogi zavide, a pozirala je uz bazen u kupaćem kostimu.

Vezani članci Lindsey Vonn i PK Subban Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest Lindsey Vonn Jedna od najseksi skijašica objavila fotku stražnjice i pokazala kako joj tijelo stvarno izgleda - ima razlog za to!

"Zalasci sunca i mokri psi. Moje najdraže", napisala je lijepa sportašica u opisu fotografije te je dobila brojne komplimente na račun svoga izgleda.

35-godišnja umirovljena skijašica dobitnica je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a kao i brojni njezini sunarodnjaci, vrijeme karantene provodi uz bazen svoje vile u Los Angelesu.

Vonn živi sa svojim zaručnikom P.K. Subbanom, igračem hokeja na ledu. Par se upoznao 2017. godine, a tada su se počeli i viđati, dok je Lindsey od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

Divna vijest za Izabel i Matea Kovačića: Ostvarila im se želja, krajem ljeta postat će roditelji!