Lily James navodno ljubi basista benda Queens of the Stone Age, a vidjeli su ih zajedno ispred hotela u Velikoj Britaniji u kojem oboje trenutačno borave.

Galerija


Glumicu Lily James nakon afere s glumcem Dominicom Westom mediji prate u stopu, a izvori su sada javili britanskim medijima da su ju vidjeli kako ljubi Michaela Schumana, basista benda Queens of the Stone Age.

Vezani članci Seth Rogen Poznati glumac pokazao kako izgleda bez brade i naočala, nitko ne može vjerovati da je to stvarno on Pamela Anderson i Tommy Lee Vjenčali su se 96 sati nakon što su se upoznali, a onda je procurila njihova snimka seksa o kojoj se i danas priča

31-godišnja glumica trenutačno je u jednom hotelu u Suffolku, a radi na novom fulmu "What’s Love Got To Do With It?". U istome hotelu je u 35-godišnji glazbenik, a dio ekipe ga je navodno vidio kako se ljubi s Lily James. "Izgledali su jako sretno zajedno. Ja sam čekao vozača ispred hotela, a u tom su trenutku oni Lily i Michael zajedno izašli. Smijali su se i šalili, a netko ih je vidio i da se ljube", rekao je izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, prije samo nekoliko mjeseci Lily su fotografi uhvatili u poljupcu s glumcem Dominicom Westom u Rimu. Izbio je veliki skandal, a iako se nagađalo da će Westa ostaviti supruga, par je i dalje zajedno te kako kažu, sretniji su no ikada.

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova