Boris i Lilly Becker zajedno su proveli ukupno 13 godina, a rastali su se u svibnju ove godine.

Galerija


Boris i Lilly Becker u braku su bili 9 godina, a razveli su se u svibnju.

Vezani članci Lilly Becker (Foto: Instagram) Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Radi se o njemačkom tenisaču Borisu Beckeru i njegovoj bivšoj supruzi, nizozemskoj manekenki Lilly koji su u svibnju ove godine objavili da se razvode nakon 9 godina braka i ukupno 13 zajedničkih godina.

Navodno je paru presudio njegov bankrot, no takve glasine nikada nisu potvrđene. Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka.

Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina.

Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

A Lily se čini se odlično provodi nakon razvoda koji joj godi, u što smo se mogli uvjeriti na njezinom Instagram profilu na kojem je pokazala zavidnu liniju. 42-godišnja Lilly pozirala je s plavokosom prijateljicom Natalie na Maldivima u identičnim bikinijima te pokazala kako i u petom desetljeću još uvijek ima manekensku liniju.

Prijateljice su tamo otputovale s nekolicinom prijatelja, a i više je nego očito kako se odlično zabavljaju. Često se kaže kako žene posebno procvjetaju nakon izlaska iz loše veze, a Lilly je još jedan odličan primjer za takve tvrdnje.

Slavna hrvatska manekenka objavila fotografiju iza rešetaka

Hrvatska tenisačica na premijeri hit filma pozirala s trenutno najpopularnijom holivudskom zvijezdom