Boris i Lilly Becker zajedno su proveli ukupno 13 godina, a rastali su se u svibnju ove godine.

Galerija


Boris i Lilly Becker u braku su bili 9 godina, a razveli su se u svibnju.

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Lilly Becker Okomila se na novu djevojku svog bivšeg supruga i pozvala ju na red: "On ti nije dostupan. I točka!"

Radi se o njemačkom tenisaču Borisu Beckeru i njegovoj bivšoj supruzi, nizozemskoj manekenki Lilly koji su u svibnju ove godine objavili da se razvode nakon 9 godina braka i ukupno 13 zajedničkih godina.

Navodno je paru presudio njegov bankrot, no takve glasine nikada nisu potvrđene. Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka.

Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina.

Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

A Lily se čini se odlično provodi nakon razvoda koji joj godi, u što smo se mogli uvjeriti na njezinom Instagram profilu na kojem je pokazala zavidnu liniju. 42-godišnja Lilly pozirala je s plavokosom prijateljicom Natalie na Maldivima u identičnim bikinijima te pokazala kako i u petom desetljeću još uvijek ima manekensku liniju.

Prijateljice su tamo otputovale s nekolicinom prijatelja, a i više je nego očito kako se odlično zabavljaju. Često se kaže kako žene posebno procvjetaju nakon izlaska iz loše veze, a Lilly je još jedan odličan primjer za takve tvrdnje.

Slavna hrvatska manekenka objavila fotografiju iza rešetaka

Hrvatska tenisačica na premijeri hit filma pozirala s trenutno najpopularnijom holivudskom zvijezdom