Lidija Bačić je objavila fotografiju na kojoj nema gaćice nego se tek vidi otisak od tangica koje je nosila dok se sunčala.

Galerija


Lidija Bačić (35) izazvala je burnu raspravu na svom Instagram profilu posljednjom fotografijom koju je objavila. 

Vezani članci Žanamari Perčić - 5 Vruće izdanje Žanamari koje je uslikao njezin muž ostavilo poznate Hrvatice bez daha: "Opa, miki!" Lidija Bačić i Žanamari Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

"Aloha", napisala je splitska pjevačica pokraj slike na kojoj nema gaćice, odnosno nosi grudnjak i spustila je traperice ispod kojih se nazire samo otisak od sunčanja. 

Lidija je na objavu dobila više od 19.000 lajkova i mnoštvo komplimenata. Žanamari joj je poručila da je zapalila Instagram. 

"Ajme, lipe ti gospe", "Lidija naša najljepša", "Ljepotica balkanska", "Prelijepa", komentirao je dio njezinih pratitelja. 

Ipak, neki smatraju da je atraktivna pjevačica pretjerala. "Trebala bi skupljati lajkove zbog pjesama a ne zbog golotinje. Svaka budala se zna skinut. Tužno baš", istaknula je jedna pratiteljica i njezine riječi je lajkalo više od 100 ljudi. 

Neki su se složili s njezinim komentarom dok su drugi tvrdili da se Lidija ima pravo skidati ako to želi. 

Lana Jurčević se našla u problemima, podijelila i snimke: "Smršavila sam 10 kila od muke"

Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"