Lidija Bačić i Žanamari Perčić na pozornici CMC festivala su izvele svoj novi duet, a svojim bujnim pojavama oduševile su sve okupljene.

Galerija


Večer nakon što je zapalila atmosferu na vodičkom CMC festivalu, Lidija Bačić se na pozornici na rivi pojavila u društvu kolegice Žanamari Perčić. Djevojke koje su predstavile svoj duet "Stop", a publiku su oduševile u nikad izazovnijim izdanjima.

Vezani članci Lidija Bačić i Žanamari Lille i Žanamari iskreno o skidanju muških kolega: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih" Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Lidija je na sebi imala pripijenu lateks haljinu koja je jasno ocrtavala njezine obline, dok je Žanamari svoju bujnu pojavu naglasila u crnoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom.

Još uoči samog showa bilo je jasno da će njihov nastup biti prava poslastica, a Žanamari je na svom Instagramu najavila duet s Lidijom Bačić. U komentarima su im se javile i brojna poznata lica poput Nives Celzijus i Ecije Ivušić, a pratitelji su im komentirali da su predivne te da ih jedva čekaju vidjeti zajedno na pozornici.

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate

Jedva je sakrila grudi ispod sakoa, a ono što je imala na sebi teško da se može i nazvati odjevnim predmetom