sve palo u drugi plan

Lidija Bačić izbacila bujni dekolte na prvom koncertu poslije dugo vremena, a pokazala je i isklesan trbuh

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić nastupila je na CMC festivalu, a svojom pojavom sve je bacila u trans. U prvi plan je izbacila bujni dekolte, a do izražaja je došao i njezin isklesani trbuh.

Domaća pjevačica Lidija Bačić u petak navečer je nastupila na CMC festivalu. Za koncert koji je jedva dočekala neko se vrijeme pripremala, a na pozornici ništa nije prepustila slučaju. Njezini hitovi skoro su pali u drugi plan pored njezine pojave kojom je sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Lidija je u prvi plan izbacila bujni dekolte u minijaturnoj majici koja joj je jedva obuzdala grudi, a istaknula je i isklesani trbuh.

Za nju inače govore da je jedna od najseksi Hrvatica, a ona je na to komentirala kako joj je drago čudi takve komplimente. Voli se vidjeti u seksi izdanjima, a kaže kako takve fotografije ne bi ni objavljivala da ne voli.

Priprema i nastup s kolegicom Žanamari Perčić, s kojom je nedavno snimila duet "Stop". Djevojke se poznaju već dugi niz godina, a suradnja im je došla prirodno. U subotu navečer zajedno će nastupiti na vodičkoj rivi u sklopu revijalne večeri CMC festivala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene