Lidija Bačić nastupila je na CMC festivalu, a svojom pojavom sve je bacila u trans. U prvi plan je izbacila bujni dekolte, a do izražaja je došao i njezin isklesani trbuh.

Galerija


Domaća pjevačica Lidija Bačić u petak navečer je nastupila na CMC festivalu. Za koncert koji je jedva dočekala neko se vrijeme pripremala, a na pozornici ništa nije prepustila slučaju. Njezini hitovi skoro su pali u drugi plan pored njezine pojave kojom je sve ostavila bez teksta.

Vezani članci Žanamari Perčić - 5 Vruće izdanje Žanamari koje je uslikao njezin muž ostavilo poznate Hrvatice bez daha: "Opa, miki!" Lidija Bačić - 1 Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

Lidija je u prvi plan izbacila bujni dekolte u minijaturnoj majici koja joj je jedva obuzdala grudi, a istaknula je i isklesani trbuh.

Za nju inače govore da je jedna od najseksi Hrvatica, a ona je na to komentirala kako joj je drago čudi takve komplimente. Voli se vidjeti u seksi izdanjima, a kaže kako takve fotografije ne bi ni objavljivala da ne voli.

Priprema i nastup s kolegicom Žanamari Perčić, s kojom je nedavno snimila duet "Stop". Djevojke se poznaju već dugi niz godina, a suradnja im je došla prirodno. U subotu navečer zajedno će nastupiti na vodičkoj rivi u sklopu revijalne večeri CMC festivala.

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

Procurile Severinine fotografije stare 15 godina, pogledajte kako je izgledala s potpuno drugačijom frizurom i stilom