Liam Payne i Cheryl Cole proveli su zajedno dvije godine, a on je utjehu pronašao u milijunašici Mayi Henry.

Galerija


Liam Payne nedavno je potvrdio vezu s mlađahnom milijunašicom Mayom Henry.

Vezani članci Liam Payne (Foto: Profimedia) 23-godišnji pjevač koji već ima dijete s drugom i 48-godišnja manekenka snimljeni na večeri Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Prije mjesec dana prekinuo je s 10 godina starijom curom, a za njega se sada otimaju manekenka i bogata nasljednica

Britanski glazbenik Liam Payne snimljen je u izlasku s 18-godišnjom teksaškom manekenkom i zvijezdom Instagrama Mayom Henry, s kojom se pritom držao za ruke, čime je napokon potvrdio prirodu njihova odnosa. O vezi tog para počelo se šuškati prije godinu dana, međutim dosad nisu bili viđeni zajedno u javnosti u tako bliskom odnosu.

Preciznije, o njihovoj vezi počelo se šuškati odmah nakon njegova prekida s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sinčića Beara, no sada je otkriveno kako je vezu s Mayom tajio 6 mjeseci iz poštovanja prema majci svoga djeteta.

"Liam je blizak sa Cheryl zbog sina, koji im je oboma najvažniji. No Maya mu se jako sviđa i misli da je ona 'ona prava'", otkrili su izvori bliski paru.

Inače, Liam i Maya poznaju se godinama, a njihova prva zajednička fotografija nastala je kada je njoj bilo tek 15 godina, i to dok se kao obožavateljica pojavila na jednom upoznavanju s omiljenom zvijezdom, odnosno Liamom.

Maya je kći bogatog teksaškog odvjetnika Thomasa J.-a Henryja koji se obogatio zahvaljujući svojoj tužiteljskoj kompaniji u Teksasu, a Maya je nasljednica bogatstva čija se vrijednost procjenjuje na više milijuna funti. Mlađahna ljepotica velik dio bogatstva dobila je čim je navršila 15 godina, i to ni više ni manje nego 4 milijuna funti.

Cheryl je pak jako pogodio prekid s Liamom, koji ju je navodno ostavio zbog karijere koja mu je bila važnija od mirnog obiteljskog života. Ubrzo nakon prekida Liam je viđan u društvu različitih ljepotica, među kojima je i 23 godine starija Naomi Campbell, no ni s jednom nije potvrdio vezu kao s Mayom.

Cheryl se nije oglašavala u vezi novosti, no nekako smo sigurni da je za sve znala i prije nego što su fotografije novoga para obišle svijet. Smeđokosa ljepotica dosad nije imala previše sreće u ljubavi, a iza nje su dva propala braka: s nogometašem Ashleyjem Coleom, koji ju varao, te francuskim biznismenom Jeanom-Bernardom Fernandezom-Versinijem, koji ju je navodno iskorištavao radi slave i novca.

Cheryl i Liam zajedno su proveli nešto više od dvije godine. 

Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom