Liam Payne pojavio se u javnosti s Mayom Henry.

Galerija


Britanski glazbenik Liam Payne snimljen je u izlasku dok se za ruke držao s 18-godišnjom teksaškom manekenkom i Instagram zvijezdom Mayom Henry. O vezi ovog para počelo se šuškati prije godinu međutim dosad nisu bili viđeni zajedno u javnosti u tako bliskom odnosu.

Vezani članci Chantel Jeffries i Diplo Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe Nicole Scherzinger i Thom Evans Pjevačicu mnogi smatraju ljubavnom tragičarkom, no sad je pokazala novog dečka koji je lijep kao slika

Strani mediji su ih počeli povezivati netom nakon što se 26-godišnji Liam razveo od bivše supruge, 36-godišnje pjevačice Cheryl Cole s kojom ima 2-godišnjeg sina Beara. Inače, Liam i Maya poznaju se godinama, a njihova prva zajednička fotografija nastala je kada je njoj bilo tek 15 godina i to dok se kao obožavateljica pojavila na jednom upoznavanju s omiljenom zvijezdom, odnosno Liamom.

Maya je kći bogatog teksaškog odvjetnika Thomasa J.-a Henryja koji se obogatio zahvaljujući svojoj tužiteljskoj kompaniji u Teksasu, a Maya je nasljednica bogatstva čija se vrijednost procjenjuje na više milijuna funti. Mlađahna ljepotica velik dio bogatstva dobila je čim je navršila 15 godina i to ni više, ni manje, nego 4 milijuna funti.

Tim je povodom njezina obitelj organizirala proslavu s 400 uzvanika i slavljeničkom tortom na 6 katova, na kojoj je Maya promijenila dvije dizajnerske haljine šivane samo za nju, a sve su zabavljali Pitbull i Nick Jonas.

Unatoč svim privilegijama koje joj je život podario, Maya je trudi i sama nešto postići pa je tako otkrila želju i ambiciju da postane odvjetnica koja će se baviti ljudskim pravima poput Amal Clooney, prenosi Bussiness Insider. Da je krenula tim putem dokazuju odlične ocjene u školi u kojoj joj je najdraži predmet alebra. Uz to se aktivno bavi fitnesom, a u mladosti je igrala tenis.

Kao djevojčica je osnovala je i vlastitu dobrotvornu organizaciju "Maya's Corner" kako bi školi osigurala potrebne namirnice i pribor, a sada joj je glavni cilj edukacija siromašne djece diljem cijele Amerike.

Ipak, karijeru je zasad odlučila ostaviti po strani i okušati se u svijetu modelinga, nakon što je na profilu na Instagramu skupila vojsku obožavatelja od gotovo 160 tisuća.

"Liam i Maja napreduju, dobro su i ona je nevjerojatna djevojka. Liam je trenutno fokusiran na posao, a iznad svega mu je najvažniji sin Bear", izjavio je izvor blizak paru.

Nakon razvoda, Liama su povezivali s 23 godine starijom Naomi Campbell, a nedavno je slučajno objavio vlastitu obnaženu fotografiju koja je navodno bila namijenjena jednoj od obožavateljica s kojima se dopisuje na društvenim mrežama. 

Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"