Ponovno je sretan

Glazbenik se ne odvaja od mlađahne manekenke koja ga je vratila u život nakon teškog prekida

Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +0 Liam Payne (Foto: Instagram) Galerija

Liam Payne i Maya Henry ne kriju koliko su zaljubljeni i sretni zajedno.

Glazbenik Liam Payne i njegova mlađahna djevojka i manekenka Maya Henry ne odvajaju se jedno od drugog otkad su javno obznanili da su zajedno prije mjesec dana.

Pogledaj i ovo Aliana Mawla Oglasila se i bivša zaručnica! Prije samo tjedan dana ljubila je slavnog ljepotana, ali već je svemu došao kraj i čini se da zbog toga ne tuguje baš!

Svoju vezu više ne kriju od očiju javnosti, pa tako i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijele svoje romantične trenutke u kojima razmjenjuju poljupce i nježnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_henry) on

19-godišnja Maya na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjedi u krilu 26-godišnjeg Liama koji ju strastveno ljubi i grli u jednom restoranu gdje su večerali.

Maya je prva djevojka s kojom je Liam u vezi nakon što je prije 14 mjeseci prekinuo s 36-godišnjom pjevačicom Cheryl Cole. Na društvenim je mrežama objavio kako mu je pomogla u vrlo stresnom razdoblju i ponovno ga učinila sretnim.

"Maya se uvijek pobrine da imam najveći osmijeh na licu i kad sam pod stresom i zahvaljujući njoj shvaćam koliko mi je život savršen", rekao je Liam.

Inače, o njihovoj vezi počelo se šuškati odmah nakon njegova prekida s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sinčića Beara, no sada je otkriveno kako je vezu s Mayom tajio 6 mjeseci iz poštovanja prema majci svoga djeteta.

U vezi s Cheryl bio je od veljače 2016. godine do lipnja 2018. godine, a u ožujku 2017. godine postali su roditelji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +5 Tea Slavica (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa djevojka našeg reprezentativca osvojila tribine splitskog Poljuda baš kao i njegovo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene