Liam Payne i Maya Henry ne kriju koliko su zaljubljeni i sretni zajedno.

Galerija


Glazbenik Liam Payne i njegova mlađahna djevojka i manekenka Maya Henry ne odvajaju se jedno od drugog otkad su javno obznanili da su zajedno prije mjesec dana.

Vezani članci Liam Payne, Cheryl Cole Bivši suprug je varao godinama, a lijepoj pjevačici sreću nije donijela ni veza s 10 godina mlađim s kojim ima sina Cheryl Cole, Liam Payne Imao je samo 16 kad je upoznao 10 godina stariju ženu s kojom je dobio i dijete, prisjetio se prvog susreta

Svoju vezu više ne kriju od očiju javnosti, pa tako i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijele svoje romantične trenutke u kojima razmjenjuju poljupce i nježnosti.

19-godišnja Maya na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjedi u krilu 26-godišnjeg Liama koji ju strastveno ljubi i grli u jednom restoranu gdje su večerali.

Maya je prva djevojka s kojom je Liam u vezi nakon što je prije 14 mjeseci prekinuo s 36-godišnjom pjevačicom Cheryl Cole. Na društvenim je mrežama objavio kako mu je pomogla u vrlo stresnom razdoblju i ponovno ga učinila sretnim.

"Maya se uvijek pobrine da imam najveći osmijeh na licu i kad sam pod stresom i zahvaljujući njoj shvaćam koliko mi je život savršen", rekao je Liam.

Inače, o njihovoj vezi počelo se šuškati odmah nakon njegova prekida s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sinčića Beara, no sada je otkriveno kako je vezu s Mayom tajio 6 mjeseci iz poštovanja prema majci svoga djeteta.

U vezi s Cheryl bio je od veljače 2016. godine do lipnja 2018. godine, a u ožujku 2017. godine postali su roditelji. 

Lijepa djevojka našeg reprezentativca osvojila tribine splitskog Poljuda baš kao i njegovo srce