Lepa Brena istaknula je da joj je bila velika čast i zadovoljstvo poznavati Milana Bandića te da je mnogo naučila od njega.

Galerija


Sve je duži popis zvijezda koje se opraštaju od Milana Bandića, a objavu mu je posvetila i Lepa Brena

Vezani članci Sabina Glasovac Gaf SDP-ove Sabine Glasovac: Optužila bivšu predsjednicu da je pjevala na Mamićevom rođendanu, a zapravo je pjevala - Bandiću Nismo zaboravili - Zagreb, lokalni izbori 2017. - 3 Svake izbore Zagrepčani slušaju istu ploču - stadion, novi most i vječiti smrad s Jakuševca. Što su sve političari obećali Purgerima prije četiri godine?

"Dragi naš Milane, bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se s tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i obitelji. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava. Brena & Boba", napisala je pjevačica. 

Inače, gradonačelnik Zagreba preminuo je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara.

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio

 

Naša voditeljica se oprostila od Bandića koji je bio i na njenoj svadbi: "Mnogi od vas ga nisu znali osobno.."