Zapravo jednostavno!

Lepa Brena otkrila u čemu se krije tajnu njene ljepote i u sedmom desetljeću života, jednu stvar svaki dan prakticira!

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena otkrila je tajnu svoje ljepote i dobrog izgleda kojem se svi već godinama dive.

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije, legendarna Lepa Brena, već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i besprijekornom linijom, a sada je otkrila i u čemu je tajna njezine ljepote.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

60-godišnja Brena je ljubiteljica zdravog načina života i vodi se mišlju "u zdravom tijelu, zdrav duh", a jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina, i to je sve", izjavila je pjevačica za Informer.

Brena je nedavno progovorila i o najtežim životnim trenucima kroz koje su ona i njezin suprug Boba Živojinović prolazili kada im je prije 22 bio otet sin Stefan.

On je 23. studenog 2000. godine otet ispred obiteljske kuće u Beogradu, a pjevačica je progovorila o nepoznatim i jezivim detaljima otmice.

"Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina, i to živog za dva i pol milijuna tadašnjih njemačkih maraka ili mrtvog za pet milijuna. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati dio po dio Stefanovog tijela... U cijelom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću poludjeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali prije svega da moje dijete nema psihičke posljedice. Ne želim ulaziti u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osjećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lijek", ispričala je Brena za srpski Informer.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene