Lepa Brena progovorila je o nepoznatim detaljima otmice njezina sina Stefana Živojinovića koja se dogodila 2000. godine.

Galerija Lepa Brena i Stefan Živojinović Lepa Brena i Stefan Živojinović Stefan Živojinović +16 Stefan Živojinović

Legendarna srpska pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović prije gotovo 22 godine proživljavali su najteže životne trenutke od kojih se nikada nisu u potpunosti oporavili.

Vezani članci Lepa Brena Brena o susretu sa ženom koja joj je u pet rečenica ispričala cijeli njezin život: "Došla sam umorna i malo sa strahom…" Lepa Brena Kakve noge Brena ima! U neobičnom outfitu još je jednom dokazala da je najveća diva ovih prostora

Njihov sin Stefan je 23. studenog 2000. godine otet ispred obiteljske kuće u Beogradu, a pjevačica je sada progovorila o nepoznatim i jezivim detaljima otmice.

"Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina, i to živog za dva i pol milijuna tadašnjih njemačkih maraka ili mrtvog za pet milijuna. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati dio po dio Stefanovog tijela... U cijelom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću poludjeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali prije svega da moje dijete nema psihičke posljedice", ispričala je Brena za srpski Informer.

Brena i Boba nisu gubili vrijeme, odmah su skupili potreban novac i poslije pet dana Stefana vratili živog kući.

"Ne želim ulaziti u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osjećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lijek", priznala je pjevačica koja kaže i da su se, kako bi mogli preživjeti, morali napuniti optimizmom.

"Shvatili smo da život mora imati lijepe i teške trenutke. Da smo dopustili da nas bol savlada, poludjeli bismo. Samo bismo plakali", dodala je.

Njezinu sinu Stefanu u oporavku je pomogla selidba u SAD.

"Promijenio je način života čim je otišao studirati u Ameriku. Odlučio se baviti umjetnošću i počeo je svirati klavir. S prijateljima je izlazio u klubove, a vodio ih je i u neke lokale u Miamiju gdje se svirala naša glazba. Volio se zabavljati i često se znao latit mikrofona i otpjevati nešto što je u tom trenutku bilo popularno", ispričala je Brena.

Stefan je krenuo maminim glazbenim stopama te je s njom zapjevao i na koncertu u zagrebačkoj areni 20202. godine.

"Uživao sam, publika je bila fenomenalna, i cijeli koncert je bio fenomenalan i jako je rijetko da mladi pjevač dobije priliku da se pokaže pred tolikim auditorijem", kazao je nakon koncerta za IN Magazin, a tada se i sam dotaknuo svoje otmice na koju, kako kaže, gleda kao životnu lekciju.

"Mislim da su svi u nekom periodu života nadrljali, ako mogu tako kazati, ali guramo i pičimo, trudimo se maksimalno iskoristiti svaki dan i uživati. To je najbitnije", zaključio je tada Stefan.

Tko je fatalna plavuša zbog koje se legendarni nogometaš navodno razvodi od supruge nakon 17 godina braka? Noemi Bocchi Francesco Totti i Ilary Blasi - 1 Francesco Totti i Ilary Blasi - 2 +23 Francesco Totti i Ilary Blasi - 21

Priredila show na plaži sa zgodnim prijateljicama koje je obukla u svoje mikro badiće, a pali su i nježni dodiri u plićaku! Bianca Elouise s prijateljicama - 5 Bianca Elouise s prijateljicama - 6 Bianca Elouise s prijateljicama - 2 +13 Bianca Elouise s prijateljicama - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju