Leonardo DiCaprio pokazao je opušteni trbuh i nekoliko kilograma viška na plaži u Malibuu, gdje se zabavljao u društvu bliskog prijatelja i oca Georgea.

Galerija


Američki glumac Leonardo DiCaprio odlučio se uoči svog 46. rođendana zabaviti u društvu starog dobrog prijatelja i kolege Emilea Hirscha, s kojim je nedavno glumio i u hit-filmu "Bilo jednom u Hollywoodu". Dvojac je snimljen na jednoj od plaža u Malibuu, a pridružio im se i Leov otac George DiCaprio.

Leonardo se nije obazirao na druge kupače, ali oni su njega primijetili, i to ponajviše zbog forme koju ju očito odlučio malo zapustiti. Od isklesanog tijela i pločica ništa više nije ostalo, a opušteni trbuh kao da mu je postao zaštitni znak. Nije mario čak ni zbog kupaćih gaćica koje su mu gotovo spale kada je izašao iz mora.

Unatoč tome, glumac i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a njegova zapuštena forma ne smeta ni njegovoj djevojci Camili Morrone, koja je od njega mlađa 22 godine, a od koje se odvaja u rijetkim trenucima.

Bio u formi ili ne, Leonardo se može pohvaliti time da je ljubio neke od najljepših žena svijeta, ali ni s jednom se nije htio skrasiti, pa su ga sve i napustile. No sve su glasnije priče kako je Camila ta koju će odvesti pred oltar i kako su svadbena zvona sve bliže. 

Mladić koji je slika i prilika slavne majke zapeo za oko prolaznicima zbog jednog neuobičajenog detalja