prava ljepotica

Obuzdala je zakletog neženju, a blista poput zvijezde i u najobičnijem modnom izdanju

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Camila Morrone od 2017. godine u vezi je s Leonardom DiCaprijem, a mlada ljepotica poglede je mamila i u najobičnijoj ležernoj šetnji gradom.

Camila Morrone tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa uživala je u svakom trenutku s dečkom, holivudskim miljenikom Leonardom DiCaprijem, a sada sve više vremena provodi sa svojim prijateljima. I dok joj ljubavni život i dalje cvjeta, lijepa Camila prošetala se s prijateljem stilistom u zapadnom dijelu Hollywooda, a fotografi su znatiželjno pratili svaki njezin korak.

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

23-godišnja ljepotica privlačila je poglede i u potpuno ležernom izdanju. Na sebi je imala kožnu jaknu ispod koje je bijeli topić otkrio njezine tonirane trbušnjake, a sve je upotpunila jednostavnim trapericama. Mlada glumica lice je prekrila zaštitnom maskom te je živahno čavrljala s prijateljem uz kavu.

Paparazzi su je često posljednjih mjeseci fotografirali u DiCaprijevu društvu, a par je u vezi od 2017. godine. Još otkako se počelo šuškati da zakleti neženja ljubi 22 godine mlađu djevojku, Camila je u centru pažnje. Njihova je veza postala dosta ozbiljnija od onoga što je bila na početku, a Morrone je bila i pratilja slavnom glumcu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Iako je DiCaprio često na meti kritičara zbog izbora svojih djevojaka koje su redom mlađe, Camili ništa ne smeta, već uživa u romansi s najpoželjnijim neženjom svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene