šokirali sve

Ponovno je u centru skandala zbog veze s 22 godine mlađim košarkašem, njegova supruga o svemu je saznala iz medija

Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Galerija

Larsu Pippen paparazzi su uhvatili s 22 godina mlađim košarkašem Malikom Beasleyjem, a o svemu se oglasila i njegova supruga.

Reality zvijezda Larsa Pippen, inače bivša supruga košarkaša Scottyja Pippena, ponovno se našla u središtu skandala nakon što su je uhvatili kako razmjenjuje nježnosti s 22 godine mlađim Malikom Beasleyjem. Beasley je također NBA košarkaš, a u braku je s Montanom Yao.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) uživa na najjače Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

Upravo Montana o svemu je saznala sa Twittera, kada su procurile fotografije njezina supruga koji se drži za ruke i šeta kroz jedan trgovački centar u Miamiju s 46-godišnjom Larsom. "Wow, uopće ne poznajem ovog čovjeka. Kao svi vi, i ja ovo prvi put vidim", napisala je Montana na svom Instagramu početkom ovoga tjedna kada su se američki mediji raspisali o nevjeri njezina supruga. Njezini prijatelji istaknuli su kako ju je ta vijest zbunila i potpuno dotukla.

O svemu se oglasio i Larsin sin Scotty Jr. kojeg ima sa slavnim košarkašem. "Fokusiran sam na sebe i svoje ciljeve. Nisam odgovoran ni za čije ponašanje. Sve je u redu", napisao je 20-godišnjak na Twitteru.

Njegova majka poznata je po vezama s košarkašima. Svi njezini ljubavnici godinama su mlađi od nje, a prošlog je mjeseca osvanula na naslovnicama brojnih tabloida kada je objavila da je bila u vezi s Tristanom Thompsonom. Thompson je inače poznat po vezi s Khloe Kardashian, a Larsu je ljubio prije veze s poznatom Kardashiankom. "Viđala sam se s Tristanom prije Khloe. Zapravo prije nego što je itko znao da on postoji. Nagovorila sam ga da dođe u Los Angeles i samnom je otišao na tulum Kim Kardashian. Upravo ja upoznala sam ga sa svima", ispričala je nedavno Larsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene