Larsa Pippen supruga je košarkaša Scottieja Pippena i bliska prijateljica Kardashian klana.

Galerija


Najpoznatija starleta na svijetu posljednjih se dana ne skida iz minijaturnih bikinija.

Vezani članci Larsa Pippen Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

Na golotinju 37-godišnje Kim Kardashian odavno smo navikli, a slavna starleta posljednjih se dana nalazi u Miamiju gdje uživa u obiteljskim trenucima, ali i snima editorijale.

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je na užarenim plažama još jednom pokazala drastični gubitak težine te raskošnu pozadinu za koju nikada nije priznala da je umjetna, pažnju je ovoga puta ukrala njezina najbolja prijateljica Larsa Pippen koja je snimala s njom.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Radi se o 44-godišnjoj televizijskoj glumici Larsi Younan koja je udajom za košarkaša Scottieja Pippena davne 1997. godine postala Larsa Pippen, a dotičnu samo na Instagramu prati više od 1,2 milijuna obožavatelja.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Iako par ima četvero djece, Larsa baš uvijek stigne izgledati besprijekorno, redoviti je gost teretane i pogađate, i ona se može pohvaliti velikom stražnjicom koju je na snimanju dodatno istaknula u srebrnom kupaćem.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Larsa svoje obožavatelje na društvenim mrežama često časti golišavim fotografijama kojima je stekla dodatnu slavu, kao i bliskim prijateljstvom s Kim za čiji se život javnost godinama ne prestaje zanimati. Larsa se nekoliko puta pojavila u obiteljskom showu obitelji Kardashian, a sama Kim više je puta istaknula kako je zanosna plavuša jedna od rijetkih prijatelja kojima može u potpunosti vjerovati.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Larsa se druži i s ostalim sestrama Kardashian-Jenner