To je neponovljivo!

Neke od nastupa neće nikad zaboraviti: ''Mislila sam da ću se tog trena poroditi, da ne mogu više''

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram) Galerija

Razgovarali smo s Lanom Klingor Mihić uoči početka showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro se vraća na male ekrane, a svojim transformacijama publiku i žiri pokušat će osvojiti i PR stručnjakinja i pjevačica Lana Klingor Mihić.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Mladi par! Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

Lana nam je otkrila kakva atmosfera vlada među kandidatima te kako teku pripreme, ali i koji će joj nastupi iz prijašnjih sezona zauvijek ostati u sjećanju, a mi jedva čekamo vidjeti njezine nastupe koji će nas, vjerujemo, ostaviti bez daha. 

Cijeli razgovor s Lanom pogledajte u našem videu.

Osim Lane kao kandidate ćemo gledati i Sinišu Ružića, Marka Braića, Marija Valentića, Nedu Parmać, Fabijana Pavla Medvešeka, Lu Jakelić i Marinu Orsag.

Osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene