Frano Ridjan i Maja Šuput novi su voditelji showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nama su otkrili kako teku pripreme za ovu zabavnu avanturu.

Galerija


Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro se vraća na male ekrane, s novim zabavnim kandidatima, novim članovima žirija i novim voditeljima.

Vezani članci Maja Šuput Majina haljina umalo je pala u drugi plan zbog iznenadnog poljupca koji je Frano iskamčio Maja Šuput Emotivna posveta Grubnića prijateljici Maji Šuput, a poslije voditeljskog debija oglasila se i sama pjevačica

Jedan od novih voditelja u šestoj će sezoni uz pjevačicu Maju Šuput biti i profesionalac u tom poslu, dobro nam znani Frano Ridjan. On nam je u razgovoru otkrio što misli o tome kako će se Maja snaći u novoj ulozi i jesu li njih dvoje kliknuli na prvu.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu.

Šesta sezona popularnog zabavnog plesno-pjevačkog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi nove urnebesne transformacije osmero kandidata, a ocjenjivat će ih nova postava žirija.

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin sjest će uskoro za stol žirija hit-showa koji se ovog proljeća vraća na Novu TV te u ukupno 13 emisija ocjenjivati i komentirati nastupe dijeleći kandidatima konstruktivne kritike.

Među kandidatima šeste sezone gledat ćemo Sinišu Ružića, Marka Braića, Pavla Medvešeka, Marija Valentića, Nedu Parmać, Lanu Klingor Mihić, Lu Jakelić i Marinu Orsag.

Ovakva svota svakom bi odgovarala: Otkriveno koliki džeparac Cristiano Ronaldo daje zaručnici