Lana Jurčević uskoro će stati pred oltar s Ristom Mikijem Mitrevskim, a uoči toga je proslavila djevojačku večer s prijateljicama.

Galerija


Najstarija kći bivšeg Dinamova trenera Nikole Jurčevića, 25-godišnja Lana Jurčević, poznata i kao bivša djevojka Emila Tedeschija mlađeg, udaje se 27. prosinca za 27-godišnjeg makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Vezani članci Lana Jurčević Emotivan status Lane Jurčević: Pjevačica se osvrnula na trenutačnu situaciju u svijetu i Hrvatskoj Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević, hrvatska Kim Kardashian i njihova svita kao prelijepe djeveruše u bijelom

Lana koja čeka dijete s Ristom, ovog je vikenda s prijateljicama u Rovinju proslavila djevojačku večer, a djevojke su se zabavljale u jednom luksuznom hotelu gdje su i odsjele, piše 24 sata.

Inače, Lana i Rista čekaju svoje prvo dijete, no spol djeteta zasad nisu otkrili javnosti kao ni točnu lokaciju svog skorog vjenčanja.

Lijepa Lana svoj privatni život vješto krije od očiju znatiželjne javnosti, pa nije poznato ni kako su se ona i makedonski nogometaš koji je osvojio njezino srce točno upoznali. I vezu s Emilom Tedeschijem tajila je čak godinu dana, a zajedno su se u javnosti mogli vidjeti tek na kojoj košarkaškoj utakmici.

Bivši je par vezu navodno prekinuo prošlog ljeta, nakog čega je Lana obrisala sve njihove fotografije i otputovala u daleku Australiju.

Emil je danas u sretnom braku sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri jednog od najbogatijih Hrvata Mihajla Perenčevića.

Duša mu je balkanska: Poslušajte kako producent iz Kalifornije našoj Miji pjeva "Kafana je moja sudbina"