Emil Tedeschi i Nika Perenčević vjenčali su se u ožujku ove godine na Malom Lošinju u tajnosti.

Galerija


Bračni par pratio je košarkašku utakmicu Cedevita - Olimpija.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene Nina Badrić Nina Badrić progovorila o vrijeđanju i omalovažavanju, a javila se i Lana Jurčević: "Na nama vježbaju"

Slavni hrvatski bračni par koji se može pohvaliti statusom jednih od najbogatijih Hrvata, ali i velikom međusobnom ljubavlju, Emil Tedeschi i Nika Perenčević, rijetko se pojavljuju u javnosti, no košarkaške utakmice Cedevite gotovo uvijek prate zajedno.

Bračni par modno se uskladio u trapericama, a Emil je pokazao i novi look - nikad dužu bradu.

Podsjetimo, Emil Tedeschi, sin istoimenog oca i poduzetnika te kći jednog od najbogatijih Hrvata Mihajla Perenčevića, vjenčali su se u ožujku ove godine u velikoj tajnosti, a o svom odnosu baš nikada nisu pričali.

Njihovo vjenčanje održano je na Malom Lošinju, a prisutni su bili i mnogi poznati gosti, uključujući Ninu Badrić i Tonyja Cetinskog.

Par u ljubavi nije spriječilo ni 17 godina razlike, a plavokosa Nika iz propalog braka ima i tri kćeri koje im često rade društvo i na košarkaškim utakmicama

Emil je prije Nike ljubio Lanu Jurčević, ali ne pjevačicu, već kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića.  

Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično