Lana Jurčević i Emil Tedeschi mlađi bili su u višegodišnjoj vezi koju su naprasno prekinuli u ljeto 2018. te brzo pronašli utjehe u drugim partnerima.

Galerija


Lana Jurčević najstarija je kći bivšeg Dinamova trenera te izbornika Azerbejdžana Nikole Jurčevića, ali i bivša djevojka Emila Tedeschija mlađeg.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Ovo nitko nije očekivao: Lana Jurčević najavila životnu prekretnicu, pa jednim potezom šokirala obožavatelje Nina Badrić (Foto: Instagram) Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

Plavokosa ljepotica ima mnogo razloga za slavlje jer se dva dana nakon Božića, 27. prosinca, udaje za svog izabranika, makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Lana je i u drugom stanju, doznaje Jutarnji List, no spol djeteta te lokacija vjenčanja još uvijek nisu poznati javnosti. 28-godišnji Rista trenutačno igra na Cipru, a 25-godišnja Lana ne skriva vezu s njim na društvenim mrežama već neko vrijeme.

Ipak, ne zna se kada je točno započela njihova veza, što nimalo ne čudi jer je Lana godinu dana skrivala i vezu s Tedeschijem.

Naime, za nju se saznalo 2016. godine, dok je zapravo započela godinu dana ranije. Par se često mogao vidjeti na Cedevitinim utakmicama, no privatne trenutke dijelili su tek tu i tamo.

Prekinuli su navodno prošloga ljeta, a nakon toga Lana je izbrisala sve zajedničke fotografije te otputovala u Australiju.

Ubrzo se saznalo kako se Tedeschi mlađi planira ženiti sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri jednog od najbogatijih Hrvata Mihajlom Perenčevićem, koja i sama ima troje djece iz propalog braka.

To se na kraju i dogodilo u ožujku 2019. godime na Malom Lošinju uz velike mjere osiguranja, a hoće li takvo biti i Lanino vjenčanje, tek ćemo vidjeti. 

Pljačka, batine i bijesna bivša supruga nisu razdvojili par koji je priredio vrući show pred kamerama