Pjevačica Lana Jurčević našla se u društvu brojnih zvijezda koje su se u Muzeju za umjetnost i obrt prošetale crvenim tepihom, a zbog odabira haljine svi su gledali u nju.

Galerija


Lana Jurčević bila je u društvu brojnih domaćih zvijezda koje su u srijedu navečer prošetale crvenim tepihom u Muzeju za umjetnost i obrt, a s obzirom na haljinu koju je odabrala ne čudi zašto su se svi okretali za njom.

Vezani članci Lana Jurčević Lana se u izlazak uputila u prozirnoj kombinaciji pa pokazala gaćice, nema tko se za njom nije okrenuo Lana Jurčević Lana Jurčević ležerno pozirala u bikiniju i bacila brojne obožavatelje u trans: "Uskoro vam pokažem sve"

Naša pjevačica pojavila se u žutoj haljini dubokog izreza koja je istaknula sve njezine obline, a jedva joj je obuzdala bujno poprsje. Uski kroj istaknuo je Laninu zavidnu liniju dok je ona spremno pozirala fotografima.

Lana Jurčević često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. 36-godišnja pjevačica nedavno je ispričala i kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Nekad omiljene blizanke jako su se promijenile nakon teških razdoblja, danas se sve manje pojavljuju u javnosti, a evo i zašto