Lana Jurčević na Instagramu je otkrila kako se obračunava s ljudima koji joj stvaraju probleme i oduševila pratitelje.

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević (36), kao i mnoge druge slavne osobe, često se susreće s takozvanim hejterima koji joj na društvenim mrežama upućuju ružne komentare, a sada je otkrila kako se s njima nosi.

Vezani članci Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević komentirala užasne riječi popularnog youtubera iz regije: "Majko mila, s koliko sam se luđaka susrela" Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević tuguje za članom obitelji kojem je posvetila dirljivu objavu: "Sretna sam što sam je vidjela pred kraj"

"Ljudi koji vam rade probleme... Napravite nešto lijepo za njih, bit će u šoku. Otopit će se ko sladoled na 50 stupnjeva (kao ja sad na ovom krovu u podne)", napisala je Lana na Instagramu, gdje je prati više od 433 tisuće ljudi.

"Znam, nije lako i nikome takve stvari ne padaju na pamet jer smo povrijeđeni i ponosni, ali to fakat čini čuda. Ja isprobala na puno hejtera", dodala je, a svojom simpatičnom taktikom izazvala je lavinu oduševljenja.

Pratitelji su joj pisali da će svakako primijeniti njezin savjet te su joj mnogi na njemu zahvalili, a ni ovaj put nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda na fotki na kojoj je zanosno pozirala u crvenom sportskom izdanju.

"Najljepša", "Boginja", "Kako si zgodna, čudo jedno", samo je djelić pohvala koje je Lana dobila, a javile su joj se i kolegice Nina Badrić te Žanamari Perčić, koje su reagirale emotikonima vatrice i srca.

Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

Nezasluženo je u sjeni mlađe, problematične sestre, a svojim istreniranim tijelom privlači pažnju na odmoru