sjajan savjet!

Lana Jurčević podijelila svoju simpatičnu taktiku za borbu s hejterima: "Nije lako, ali čini čuda"

Lana Jurčević - 9 Lana Jurčević - 9 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević - 9 Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je otkrila kako se obračunava s ljudima koji joj stvaraju probleme i oduševila pratitelje.

Pjevačica Lana Jurčević (36), kao i mnoge druge slavne osobe, često se susreće s takozvanim hejterima koji joj na društvenim mrežama upućuju ružne komentare, a sada je otkrila kako se s njima nosi.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

"Ljudi koji vam rade probleme... Napravite nešto lijepo za njih, bit će u šoku. Otopit će se ko sladoled na 50 stupnjeva (kao ja sad na ovom krovu u podne)", napisala je Lana na Instagramu, gdje je prati više od 433 tisuće ljudi.

"Znam, nije lako i nikome takve stvari ne padaju na pamet jer smo povrijeđeni i ponosni, ali to fakat čini čuda. Ja isprobala na puno hejtera", dodala je, a svojom simpatičnom taktikom izazvala je lavinu oduševljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Pratitelji su joj pisali da će svakako primijeniti njezin savjet te su joj mnogi na njemu zahvalili, a ni ovaj put nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda na fotki na kojoj je zanosno pozirala u crvenom sportskom izdanju.

"Najljepša", "Boginja", "Kako si zgodna, čudo jedno", samo je djelić pohvala koje je Lana dobila, a javile su joj se i kolegice Nina Badrić te Žanamari Perčić, koje su reagirale emotikonima vatrice i srca.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene