Lady Gaga pozirala je sa svojim poklonom za 35. rođendan od partnera Michaela Polanskyja koji joj je stigao u Rim.

Galerija


Lady Gagi sve se savršeno posložilo u poslovnom i privatnom životu, a sreću zbog toga rado pokazuje na Instagramu. 

Vezani članci Lady Gaga Ne skida se iz tajica i grudnjaka i ponosno pokazuje ono čega se većina žena srami, a spontanim potezom na ulici sve je dirnula Lady Gaga - 1 Prošetala se samo u grudnjaku i poluprozirnim tajicama i pokazala da nimalo ne mari za nesavršenosti na svom tijelu

Pjevačica je proslavila 35. rođendan i pohvalila se poklonom svog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela Polanskyja (43) koji joj je stigao u Italiju gdje snima film "House of Gucci". 

"Kad ti tvoj dečko pošalje svo cvijeće iz Rima na tvoj rođendan. Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što trebam", napisala je Gaga uz fotografiju na kojoj grli golemi buket ruža koji se nalazi na stolu. 

Obožavatelji su joj čestitali nakon te objave i poželjeli sve najbolje, a neke pratiteljice su joj poručile da sačuva svog dečka jer nikad u životu nisu dobile toliko cvijeća. 

Inače, Gaga i Michael u vezi su od kraja 2019. i često su viđeni zajedno u javnosti. Čini se kako je njihov odnos jako ozbiljan, a u travnju prošle godine pjevačica je rekla kako je on ljubav njezina života.

Michael je diplomirao na Harvardu i njegova imovina se procjenjuje na 600 milijuna dolara. Izvršni je direktor poslovne grupe Parker koja se bavi istraživanjem raka, a i veliki je filantrop. 

Ljubila je porno zvijezdu, razuzdano partijala i pozirala u toplesu, a onda je postala princeza

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug